SJM-Team

Keitä me olemme?

SJM-Team on vuonna 2000 perustettu, Porista kotoisin oleva laatoitusalan yritys. Teemme laatoitustöitä kaiken kokoisille yrityksille sekä henkilöasiakkaille laadukkaasti ja asiantuntevasti. Kohta 20 vuotta toimineena, kotimaisena ammattilaisyrityksenä olemme keränneet huomattavat referenssit laatoitustöistä ympäri Suomen. Suurinta toimintamme on pääkaupunkiseudulla, jossa teemme laatoitusurakoita kaikille isoille sekä pienemmille rakennusliikkeille, niin lukuisista hotellityömaista vanhainkoteihin ja kerrostalotyömaihin. Toimintamme yrityspuolella perustuu vuosi- ja urakkasopimuksiin.

SJM-Teamin liiketoiminta perustuu todistetusti laadukkaaseen työn jälkeen, jolloin jälkikorjausten tarpeet on minimoituvat. Olemme täyden palvelun laatoitusyritys, joka hoitaa märkätilatyöt alusta loppuun aikataulussa.

Kaikilla työntekijöillämme on voimassa oleva vedenerityssertifikaatti. Yrityksemme työllistää n. 15 henkeä ympäri vuoden. Panostamme työntekijäkokemukseen, mikä näkyy pitkäaikaisina työsuhteina. Olemme myös työllistäneet nuoria laatoitusalan lupauksia oppisopimussuhteilla ja työharjoittelijoina.

Henkilöasiakkaille teemme nykyaikaisin menetelmin laadukkaita kylpyhuone- ja keittiölaatoituksia. Uusimme sekä vanhoja märkätiloja että teemme laatoitustöitä uudisrakennuksiin. Asiakkainamme on tavallisia perheitä, mutta teemme myös esimerkiksi taloyhtiöille erittäin kilpailukykyisiä pienurakkatarjouksia.